Poze modificate craciun-program pentru creeat felicitari de Craciun

Daca cauti un program pentru poze modificate de Craciun,sau pentru editat poze cu tematica Craciunului,citeste acest articol!
Programe pentru creeat felicitari sunt destule,dar majoritatea costa bani si nu cred ca doriti sa cumparati un astfel de program,doar pentru a creea citeva felicitari pentru sarbatori.
Chiar daca sunt si programe gratuite care va permite sa creeati felicitari de Craciun fara sa platiti,tot in dezavantaj iesiti,pentru ca va aparea pe imagine ceva de genul "Creeated with Cristsmass photo fun " sau alte chestii care nu cred ca doriti sa apara pe felictarea dv-stra.
Mai jos aveti citeva poze creeate pe anumite site-uri care sunt dedicate pentru a creea felicitari online de Craciun, sau chiar Felicitari pentru Anul Nou,aveti tot ce doriti in functie de nevoi:

LOONAPIX: Un site pentru creeat felicitari de Craciun destul de simplu de utilizat,ceea ce mi-a atras atentia este faptul ca felicitarea produsa este la o rezolutie destul de mare (1500x1000) ,ceea ce va permite sa o si printati la o calitate superioara,dar si faptul ca pozele nu au WATERMARK.

Pentru a creea felicitari Craciun  click pe butonul de download de mai jos:


Articol anterior
Urmatorul articol

Articol scris de:

0 comentarii: