Filme online pe android 2018

Top aplicații pentru văzut filme online pe android 2018. Astăzi vom discuta despre cele mai bune aplicatii pentru vazut filme online pe android.
Pentru fanii de filme online pe android,aveți aici câteva recomadari despre aplicații de vazut filme online pe android,fie ca doriți sa vizionați filme online pe telefon fie ca doriți sa vizualizați filme online pe tableta , fie ca doriți sa vizualizați filme online pe Smart Tv, sau chiar pe mediaplayer.

1.TerrariumTv:

Cea mai buna aplicatie pentru vazut filme online 2018 cu subtitrare.
Terrarium tv o clasific în top 1 în categoria aplicații pentru văzut filme online pe android,pentru ca este usor de utilizat,funcționează perfect pe Tablete,pe telefoane,si chiar pe mediaplayer tv cu android. Folosesc cu succes Terrarium TV și pe un smart-tv cu android.TerrariumTv  conține de la cele mai vechi filme,până la cele care rulează acum la cinema,dar are si o categorie cu seriale,unde puteți viziona serialele favorite de la primul până la ultimul sezon.
Are funcția de căutare automata a subtitrărilor folosind portalul de subtitrări Opensubtitle.org,pentru a cauta subtitrări in limba romana,trebuie setata limba pentru subtitrări online ROMANA.
2.MovieHdLite

MovieHDlite este o aplicație pentru văzut filme online pe android,derivata din aplicația originala MovieHD,este o aplicație modata din care s-au eliminat reclamele dar a fost adăugata opțiunea de a vizualiza filmul in orice alt player extern instalat pe dispozitiv,recomandarea mea este ca filmele sa fie deschise cu Mxplayer, pentru ca are propriul sau motor de căutare subtitrări online folosind,de asemeni, Opensubtitle.orgSpre deosebire de TerrariumTv,care cauta filmul dorit pe zeci de site-uri de filme si iti afișează zeci de rezultate pentru filmul ce dorești sa-l vizionezi,MovieHdLite  are doar câteva opțiuni de ales (1080 Google drive,sau 720p google drive).
Filmele se deschid instant,in citeva secunde,dar nu exista opțiunea de căutare subtitrare în aplicație,aceasta trebuie căutata din Mxplayer când filmul sa deschis.
Articol anterior
Urmatorul articol

Articol scris de:

0 comentarii: