Cum sa folosesti telefonul mobil ca webcam

Nu ai webcam la calculator  și nu știi cum sa folosești telefonul mobil ca webcam ? Ei bine iți spunem noi. Afli chiar în acest articol cum sa folosești telefonul mobil ca webcam, e foarte simplu si vei avea o imagine foarte clara,oferita chiar de camera de 13 megapixeli a telefonului tău.
Fie ca dorești sa folosești webcam pentru a te vedea cu familia sau prietenii pe Facebook, fie ca dorești sa va vedeți pe Skype,sau viber,telefonul mobil ca webcam este cea mai buna soluție atunci când nu ai un webcam.Deși un webcam nu este atât de scump,de ce sa mai aruncam banii pe un astfel de dispozitiv,dacă putem folosii telefonul mobil ca webcam.
Pentru a folosii telefonul mobil ca webcam,e nevoie de doua aplicații:

  1. Una se instalează pe pc (laptop,unitate desktop) care este serverul pentru captare flux video,
  2. Una se instalează pe telefonul mobil care se conectează la serverul deja amintit mai sus,fie prin rețeaua de wireless locala,fie prin cablul de usb.

Cele doua aplicații (pentru mobil si PC) se numesc Droid Wirelles webcam , iar după cum si numele aplicației,este pentru telefoanele cu sistem de operare Android.
Posibil sa fie si ceva aplicații pentru IOS (Iphone) dar acest subiect ma depășește și nu ma interesează.
Si știți care partea cea mai cool?
Dacă îl folosiți prin rețeaua wireless puteți pleca cu telefonul prin casa,oriunde doriți,în alta încăpere,astfel puteți sa faceți un tur al casei,sa prezentați persoanei de celalalt capăt al conversației ce ați mai schimbat prin casa,ce face pisica sau alte chestii pe care doar voi le stiti :)
Vedeti,azi am descoperit cum sa folosesti telefonul mobil ca webcam,revino pe Detanet sa descoperi in urmatorul articol - cum sa scanezi poze cu telefonul mobil!

Download DroidCam aici
Articol anterior
Urmatorul articol

Articol scris de:

0 comentarii: