Cum sa scanezi poze cu telefonul mobil

In articolul de astăzi vom afla cum sa scanezi poze cu telefonul mobil . Scapă de grămada de poze pe care le tii prin albume,sau prin pungi uitate prin sertare sau dulapuri. Citește acest articol și afla cum sa scanezi poze cu telefonul mobil,pentru a le salva in format digital pe calculator sau în cloud.
Compania GOOGLE a lansat o aplicație extraordinara ,PhotoScan , special creeată pentru a scana pozele tale cu camera din dotare a telefonului mobil.


Astfel,să zicem ca fotografiezi o poza cu telefonul mobil direct,fără aplicația respectiva,pozele vor ieși neclare,lucioase si riști ca sa nu se vadă anumite porțiuni din ele,ca in imaginea de mai jos.

(Poza de jos este un exemplu preluat de pe altă pagina web,ca si conținut informativ,iar drepturile de copyright aparține proprietarului)


După cum vedeți în imaginea de mai sus,asa ar arata o poza scanata simplu cu telefonul mobil,lucioasă, fara margini, aproape nefolositoare.
Imaginea din drepta,este procesata de aplicatia PhotoScan si arata ca o poza facuta direct cu telefonul mobil (observati marginile albe,pe cind in stanga nu sunt prezente).
Personal am scanat o poza mai veche de familie,apoi am printat-o pe hartie foto.
Nu se observa nici o diferenta,parca sunt identice!


Download PhotoScan aici!
Articol anterior
Urmatorul articol

Articol scris de:

0 comentarii: