Facebook LITE pentru android

Facebook Lite pentru android, înlocuiește clasicul Facebook pentru android și promite mai multa viteza telefonului,dar de ce nu si mai multa baterie rămasa. Daca telefonul tău are o memorie interna prea mica,si iti da mereu avertizări ca spațiul intern este aproape plin,atunci primul lucru care trebuie sa-l faci este sa scapi de aplicațiile Facebook si Facebook Messenger.
Aceste doua aplicații pot ocupa până la 1Gb  de spatiu in memoria interna a telefonului,sa nu mai vorbim de memoria RAM si procesor consumat in fundal.
Dar cum sa rămânem noi fără aceste doua aplicații,ca sunt necesare ca aerul, nu-i asa? :)
Răspunsul este simplu:

Instalați Facebook Lite,il găsiți gratuit pe Google Playstore,o aplicație minunata care se mișca foarte rapid,(telefonul nu se mai blochează când folosești Facebook ) si ocupa doar.. 5Mb spatiu din memoria interna.
Consumand resurse putine,trafic putin,este ideal pentru folosit in locurile cu semnal slab,unde nu este disponibil LTE sau 3G+ ,aplicatia face fata cu brio.
O chestie interesanta este ca iti poti citi mesajele primite pe messenger direct din aceasta aplicatie.

Apoi,pentru a-ti putea suna neamurile din străinătate, instalati Facebook Messenger Lite,care este identic cu cel normal,doar ca are câteva chestii scoase (Nu cred ca merge opțiunea de video-call) dar audio call funcționează impecabil.


Va rog sa luati aminte inca o data,acest articol este pentru telefoanele mai vechi,care au doar 1Gb de ram si 4 Gb memorie interna,dar puteti sa-l luati ca exemplu daca doriti ca telefonul dvs-tra sa nu fie asa de solocitat si in cazul in care sunteti utilizator ocazional de Facebook.

Download Facebook Lite
Download Messenger Lite
Articol anterior
Urmatorul articol

Articol scris de:

0 comentarii: