Cum sa printezi poze pentru buletin acasa

Cum sa printezi poze pentru buletin acasa

Ca sa printezi poze pentru buletin acasă , trebuie sa stii ce mărime au pozele pentru buletin si cum sa le scoți la imprimantă . Daca te instereseaza cum sa printezi poze pentru buletin,acest articol sigur iti va fi de folos.


Hai sa vedem procedeul:

  1.  Se pregătește o hârtie foto 4x6 ( adica cea in format 10x15,cele care au marimea unei vederi)
  2. Pui subiectul in fata unui perete galben,sau albastru,sau alb ,pentru a nu exista alte chestii in spate,pomi mobila sau alte obiecte,ideea este sa fie un fundal curat,fara prize,intrerupatoare.
  3. Cu telefonul orientat in pozitia verticala,aprindem ledul de la camera sa ramana deschis tot timpul,pentru ca subiectul sa fie in permanenta bine luminat,astfel ca telefonul sa-si faca bine setarile de nuanta,contrast si focalizare;
  4. Facem poza incercand sa surprindem subiectul de la piept in sus,apropindu-ne sau departindu-ne de subiect pina obtinem efectul dorit
  5. Ne asiguram ca intre cap si partea superioara a pozei ramane destul loc,nu incadrati subiectul pina in partea de sus a imaginii.
  6. Descarcam poza pe calculator,apoi o uploadam pe site-ul de mai jos:

  7. Creeaza poze de buletin aici!
  8. Uploadam poza,dupa care la tară selectam Italia sau Spania, apoi la mărime poză buletin selectăm 30x40mm dupa care se centreaza poza dupa bunul plac.
  9. Mai jos asigurati-va ca optiunea "Tiling" este on,dupa care setati "Background" sa fie cursorul cit mai in stinga sus,sau introduceti manual codul de culoare FFFFF (alb)
  10. Ultimul pas este in josul paginii,aveti un link de download :

Download and print yourself at 4" × 6" or simply Add to basket

Selectati Download,dupa care printati fotografia normal,ca o poza 10x15.Daca doriti marime poza pentru pasaport ,alegeti 35mmx45mm
Bafta
Articol anterior
Urmatorul articol

Articol scris de:

0 comentarii: