Download free photobooth template (dslrbooth)

Download free photobooth template este articolul meu astăzi. Ești posesorul unui photobooth și ai nevoie de un template?
Download free photobooth template (dslrbooth ) complect gratuit, in format zip perfect funcțional și gata pentru a fi importat în colecția de template-uri a softului dslrbooth.Ceea ce trebuie sa știți însa, este faptul ca pentru a folosii acest Free dslrbooth template,este nevoie de softul de la dslrbooth.com , un soft special creeat pentru fotobooth care rulează pe windows.
Este primul meu template creeat cu template-editorul cu care vine acest minunat soft,fără Photoshop, doar folosind imagini si png-uri.
Dacă nu ai deja instalat softul celor de la dslrbooth ,il poti downloada de pe site-ul lor oficial si testa o perioada,cu toate funcțiile active,dar cu logo de trial peste pozele rezultate.
Pentru ca dslrbooth sa functioneze perfect,iar pozele sa fie printate fără watermark,trebuie sa cumpărați softul,credeți-ma că merita.
Pentru a importa template-ul creeat de mine,deschideți dslrbooth , iar apoi click pe opțiunea TEMPLATE din meniul de sus.


Apoi se va deschide partea cea mai interesanta a acesti program,adica editorul de template.In această aplicație,aveți  încă un pas pentru a importa acest free photobooth template,trebuie sa dati clic pe "Import Template" ,apoi sa dati clic pe fisierul zip (nu dezarhivati fisierul zip), exact ca în imaginea de mai jos:


Așteptați putin ca template-ul sa se încarce și apoi modificați doar scrisul ce conține numele mirilor.Destul de simplu,nu?


Download free photobooth template aici
Articol anterior
Urmatorul articol

Articol scris de:

0 comentarii: