duminică, 10 martie 2013

Download colectie tonuri de apel 2016

Download colectie tonuri de apel 2016 este articolul meu de astazi.Pentru cei care doresc sa-si schimbe vechea sonerie a telefonului cu ceva mai "cool" ,va invit sa downloadati colectia de tonuri de apel 2013 propusa in acest articol.

Ce contine aceasta colectie de tonuri de apel 2016? Ei bine,sunt aproximativ 20 de tonuri de apel pentru toate modele de telefoane,in format mp3,selectate de mine cu cele mai haioase tonuri din 2016.Printre aceste tonuri de apel enumeram: Loredana-Apa , Robotii-te caci pe tine, Smiley- Cai verzi pe pereti (versiune ce i se face reclama la televizor,costa citiva euro sa downloadezi acest ton de apel parca), Windows 8 phone ringtone, Apel de trezire funny, Chicken remix (un ton de apel haios cu cantec de cocosi) , Suna nevasta , citeva sonerii instrumentale si restu` va las pe voi sa descoperiti...

Nu mai stati pe ganduri,downloadati aceasta colectie de tonuri de apel haioase 2016 , pentru a fi in top cu ultimele sonerii ale acestui sfarsit de anotimp friguros,al iernii.

Download colectie tonuri de apel 2016 aici


EmoticonEmoticon