vineri, 10 noiembrie 2017

Descarca orice versiune de windows legal

Download Windows 10 neatins torrent,cu verificare digitala a download-ului. Daca ești unul din acei ce optează pentru un windows oficial,fără intervenții si tunări,ai nimerit unde trebuie!


De ani buni Microsoft ne-a oferit posibilitatea sa downloadam Imagini ISO cu Windows 7 prin intermediul parteneriatului lor cu DigitalRiver.In februarie 2015,compania a decis sa sisteze furnizarea acestor linkuri.

Totuși,mai sunt câteva modalități de a downloada aceste imagini iso,direct de la Microsoft.Multi dintre noi am cumpărat calculatoare sau laptopuri care au venit cu Microsoft Windows 7 preinstalat,dar fără un disk de instalare atașat in pachet.

Unele laptopuri au chiar o partiție de recovery,de pe care se poate instala windows atunci când este necesar,dar în cazul unei probleme de virusare ar putea fi compromisă si acea imagine, iar instalarea pe curat ar putea sa aducă înapoi problemele,aceasta fiind chiar in zadar.

De aceea avem nevoie de o  imagine curata,chiar de la Microsoft, pentru a ne asigura că totul a fost făcut ca la carte pentru a ne proteja de malware și viruși.

Download Windows gratis aici!


EmoticonEmoticon