Loading ...

Tutorial: Cum sa folosesti Dslrbooth pe oglinda magica

Tutorial: Cum sa folosesti Dslrbooth pe oglinda magica.Animatiile de pe Oglinda magica ies din ecran? Vezi cum sa folosesti Dslrbooth pe Oglinda Magica in modul portet.

Recent am fost contactat de un vizitator al blogului meu,care ศ™i-a cumpฤƒrat softul Dslrbooth pentru oglinda sa magica.Problema lui a fost faptul ca animatiile ieศ™eau afara din ecran, astfel m-a รฎntrebat dacฤƒ am ceva animaศ›ii pentru Magic Mirror.

Animaศ›ii customizate pentru oglinda magica

Rฤƒspunsul meu รฎn acest articol este atรขt pentru el, cit ศ™i pentru restul persoanelor care รฎntรขmpina aceeaศ™i problema:

Nu am animaศ›ii ศ™i nici alte chestii pentru Magic Mirror, deoarece nu posed photobooth. Eu doar folosesc versiunea trial Dsrlbooth pentru a crea template.Poate pe viitor รฎmi voi cumpฤƒra sau construi propriul photobooth, deocamdatฤƒ nu-mi foloseศ™te la nimic.

Haideศ›i sa vedem cum rezolvam problema cu Magic Mirror Photobooth:

Odatฤƒ ce aศ›i  instalat Dslrbooth pe un Mirror photobooth, cu o orientare a ecranului pe verticala, trebuie sa va gรขndiศ›i ca รฎn meniul de setฤƒri, undeva trebuie sa fie o setare care sa-ศ›i permitฤƒ folosirea softului Dslrbooth in modul portret.

Pentru a scฤƒpa de aceasta problema, รฎn care animatiile ies afara din ecran รฎn modul portret, trebuie sa intraศ›i รฎn meniul setฤƒri al softului Dslrbooth, apoi sa cautaศ›i secศ›iunea Virtual Attendant.
Acolo veศ›i gฤƒsi o setare unde puteศ›i alege animatiile existente รฎn program, iar jos de tot veศ›i gฤƒsi animatiile pentru Magic Mirror (Video Mirror Booth white).

Animaศ›ii customizate pentru oglinda magica

Activaศ›i animatiile pentru Magic mirror, ศ™i รฎncercaศ›i sa folosiศ›i programul cu acele animaศ›ii pentru
Oglinda Magica. De menศ›ionat รฎnsa, este faptul ca aceste animaศ›ii sunt pe fundal alb, iar dacฤƒ nu va plac, vedeศ›i mai jos de unde sa va achiziศ›ionaศ›i Animaศ›ii pentru oglinda magica ieftine:

Animaศ›ii customizate pentru oglinda magica la doar 10$:

In cazul รฎn care anu va plac animatiile pentru Oglinda Magica care vin preinstalate รฎn Dslrbooth, am gฤƒsit pentru dumneavoastrฤƒ un un site care oferฤƒ diferite pachete de animaศ›ii, chiar ศ™i traduse รฎn limba romana, la doar 10$, o suma care nu cred ca este prea exagerata, avind in vedere ca pe site-ul oficial Dslrbooth, animatiile pentru oglinda magica se vรขnd la o suma de 99$.
Aceasta suma de 10$ o veti plati pentru serviciile de customizare nu pentru animatii, animatiile fiind undeva la 60 usd, ceva mai ieftin ca pe site-ul oficial.

Aceste animaศ›ii pentru oglinda magica sunt perfect compatibile pentru urmฤƒtoarele softuri de photobooth: Breeze, Darkroom, Dslrbooth, Social Booth si Ipad (tablet rezolution).

Nume

aplicatii android,8,Audio,9,Blogger,6,Drone,1,Drone fpv,2,editare poze,12,Foto-video,15,Internet,29,Php-Scripts,3,Programe Gratis,18,Programe Tv Online,1,Sisteme de operare,9,Statii Radio,3,Stiri,8,Teme android,1,Template fotobooth,73,Tutoriale,59,windows 10,7,
ltr
item
» DetaNet: Tutorial: Cum sa folosesti Dslrbooth pe oglinda magica
Tutorial: Cum sa folosesti Dslrbooth pe oglinda magica
Tutorial: Cum sa folosesti Dslrbooth pe oglinda magica.Animatiile de pe Oglinda magica ies din ecran? Vezi cum sa folosesti Dslrbooth pe Oglinda Magica in modul portet.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWoDrDUL9NlS_ywtZdXSOUCHBGg56H1kljRQTpuBuv3E8lh_j5VKMMO5tuSKQ_xRVFXCyPIthDwPtnea7Zx64fk1F52uzX6NeFM4StZyENjkp8m0q78KTY3SWfpw4SFJlJhT1lh141lqY/s640/Tutorial+Dslrbooth+in+mod+portret.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjWoDrDUL9NlS_ywtZdXSOUCHBGg56H1kljRQTpuBuv3E8lh_j5VKMMO5tuSKQ_xRVFXCyPIthDwPtnea7Zx64fk1F52uzX6NeFM4StZyENjkp8m0q78KTY3SWfpw4SFJlJhT1lh141lqY/s72-c/Tutorial+Dslrbooth+in+mod+portret.jpg
» DetaNet
http://www.detanet.ro/2019/02/tutorial-cum-sa-folosesti-dslrbooth-pe.html
http://www.detanet.ro/
http://www.detanet.ro/
http://www.detanet.ro/2019/02/tutorial-cum-sa-folosesti-dslrbooth-pe.html
true
416646901319502504
UTF-8
Toate postarile au fost incarcate Nu sa gasit nici o postare VEZI TOATE Citeste tot Raspunde Anuleaza raspuns Sterge De Acasa Pagini POSTARI Vezi toate RECOMANDAT PENTRU TINE ETICHETA ARHIVA SEARCH Toate articolele Nu sa gasit nici o postare cu cererea ta INAPOI ACASA Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Januare February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec chiar acum acum 1 minut $$1$$ minutes ago 1 ora $$1$$ hours ago Ieri $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Urmaritori Urmareste Acest continut premium este blocat STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content