Loading ...

Cum sa vezi fisiere psd in windows explorer

Psd in windows explorer. Afla Cum sa vezi fișiere psd in windows explorer, cum sa deschid fișierul psd cu dublu-click si cum sa editez fișiere psd dacă nu am PhotoShop

Cum sa vezi fișiere psd in windows explorer

Astăzi va voi prezenta un tutorial simplu și util pentru posesorii de Photo Booth, este vorba de Cum sa vezi fișiere PSD in windows explorer.
Cum sa vezi fisiere psd in windows explorer

Util pentru cei ce au template photo booth si este un tutorial pentru a va face munca mai ușoara atunci când cautați un anume fișier in toată arhiva de fișiere PSD pe care le aveți pe hard-discul local.

Pentru a vedea fișierele PSD in windows explorer,este nevoie sa instalați un mic program, mai precis o extensie pentru ca fisierele psd sa poată fi văzute.

Ce extensie trebuie sa instalez?

Dupa cum am precizat mai sus, trebuie sa instalam un progrămel pentru a vedea pictogramele fișierelor psd in explorer, iar progrămelul aceste se numește SageThumbs , este un program gratuit care face posibila vizualizarea formatelor psd ca și imagini thumbs in windows explorer.

Ce fac după ce am instalat SageThumbs?

Acum ca am aflat cum sa vezi fișiere psd in windows explorer și am instalat programul SageThumbs ,este nevoie ca sa bifam anumite căsuțe in consola lui de setări, nu mai știu sigur, dar parca acest lucru se deschide automat după ce  programul a fost instalat.

Ce fac după ce am instalat SageThumbs?

Asigurați-va ca ati bifat opțiunea de a vedea fișierele psd in windows explorer, iar in căsuța din dreapta (cea cu extensiile fișierelor), asigurați-va ca este bifata extensia PSD.

Cum sa deschid fișierul PSD cu dublu-click?

Dupa ce pictogramele va apar in windows explorer, cu siguranța veți dori sa le deschideți simplu, cu dublu-click pentru a le studia mai bine.

Pentru acest lucru aveți nevoie de un alt program instalat in sistem, este vorba de IrfanView - Cel mai bun program gratuit pentru editat poze , care vi l-am prezentat deja într-un articol anterior.

Cum sa deschid fișierul PSD cu dublu-click?

Dati click pe link-ul de mai sus si instalați si IrfanView, după care suntem gata, avem tot ce este nevoie pentru a vedea fișierele psd in windows explorer și pentru a le deschide cu doua click-uri, fără PhotoShop.

Cum editez fisierul PSD daca nu am PhotoShop

Desi aceste ultime parți din tutorial nu sunt despre Cum sa vezi fisiere psd in windows explorer , m-am gândit ca va prinde bine pentru ca tutorialul sa fie complet.

 Photoshop online gratis

Daca nu ai instalat Photo Shop in sistem, poți folosi o varianta de alternativa de Photoshop, este vorba despre Photoshop online gratis  , vezi detalii despre acest articol postat cu ceva vreme in urma.

Nume

aplicatii android,8,Audio,9,Blogger,6,Drone,1,Drone fpv,2,editare poze,12,Foto-video,15,Internet,29,Php-Scripts,3,Programe Gratis,18,Programe Tv Online,1,Sisteme de operare,9,Statii Radio,3,Stiri,8,Teme android,1,Template fotobooth,73,Tutoriale,60,windows 10,7,
ltr
item
» DetaNet: Cum sa vezi fisiere psd in windows explorer
Cum sa vezi fisiere psd in windows explorer
Psd in windows explorer. Afla Cum sa vezi fișiere psd in windows explorer, cum sa deschid fișierul psd cu dublu-click si cum sa editez fișiere psd dacă nu am PhotoShop
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCTGhncW4bJO5n01p2ynijUPtaPUW24b-vNvqxoA591TAPmXKucqO7cujWxBawlZOkN-cn-wzSnbcWsgVbr4yQQegv-JZB-noX2lq9KzRVqjIBVs4KqOZk-htSKAHc6Nfq16QFlRpF1Vk/s640/cum+sa+vezi+fisiere+psd+in+windows+explorer.webp
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCTGhncW4bJO5n01p2ynijUPtaPUW24b-vNvqxoA591TAPmXKucqO7cujWxBawlZOkN-cn-wzSnbcWsgVbr4yQQegv-JZB-noX2lq9KzRVqjIBVs4KqOZk-htSKAHc6Nfq16QFlRpF1Vk/s72-c/cum+sa+vezi+fisiere+psd+in+windows+explorer.webp
» DetaNet
http://www.detanet.ro/2020/06/cum-sa-vezi-fisiere-psd-in-windows-explorer.html
http://www.detanet.ro/
http://www.detanet.ro/
http://www.detanet.ro/2020/06/cum-sa-vezi-fisiere-psd-in-windows-explorer.html
true
416646901319502504
UTF-8
Toate postarile au fost incarcate Nu sa gasit nici o postare VEZI TOATE Citeste tot Raspunde Anuleaza raspuns Sterge De Acasa Pagini POSTARI Vezi toate RECOMANDAT PENTRU TINE ETICHETA ARHIVA SEARCH Toate articolele Nu sa gasit nici o postare cu cererea ta INAPOI ACASA Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Januare February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec chiar acum acum 1 minut $$1$$ minutes ago 1 ora $$1$$ hours ago Ieri $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Urmaritori Urmareste Acest continut premium este blocat STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content