Loading ...

Playerul auto nu afiseaza melodiile pe ecran?

Playerul auto nu afiseaza melodiile pe ecran? Tutorial rezolvare rapida a problemei.Afla cum sa faci sa apara numele melodiei folosind un program

 De ce playerul auto nu afiศ™eazฤƒ melodiile pe ecran?

Astฤƒzi vom discuta un subiect mai aparte, astฤƒzi voi scrie un tutorial despre Playerul auto nu afiศ™eazฤƒ melodiile pe ecran.
Este foarte posibil ca dupฤƒ ce am รฎnlocuit vechiul player auto cu unul nou si de ultima generaศ›ie, sa constatam cu stupoare ca playerul auto nu afiศ™eazฤƒ numele melodiile pe ecran, ci doar track 150, sau pur si simplu usb source.
De ce playerul auto nu afiศ™eazฤƒ melodiile pe ecran?


Ce se รฎntรขmpla si de ce playerul auto nu ne afiศ™eazฤƒ melodiile pe ecran?

Ei bine, este posibil ca muzica care aศ›i pus-o pe stick sa nu conศ›inฤƒ ID-tag, astfel daca nu exista Id-tag scris in fiศ™ierul mp3, playerul auto nu are de unde sa va afiศ™eze informaศ›ii despre acel fiศ™ier audio.


Cum rezolvam aceasta problema?

Afiศ™area informaศ›ilor despre melodie poate fi rezolvata in doua feluri. Prima varianta este mai simpla, cฤƒutฤƒm pe interfaศ›a playerului auto in buton de "Info" , care oferฤƒ diferite informaศ›ii pe ecran.
Trebuie verificat daca acest buton are funcศ›ia de a afiศ™a, pe lingฤƒ Album Name, Track name, Artist Name si funcศ›ia de File Info sau File Name.
Vechiul player ce l-am dat jos de pe maศ™ina avea acest lucru (Pioneer). Acum am trecut pe Sony si din pฤƒcate nu ศ™tie sa arate informaศ›ii despre numele fesierului.

De ce playerul auto nu afiศ™eazฤƒ melodiile pe ecran?


Daca playerul auto nu ศ™tie sa arate informaศ›ie despre File Name, trebuie sa trecem la urmฤƒtoarea faza.
Se ia stick-ul cu muzica in casa, urmรขnd sa-l introducem in laptop sau in unitatea pc, pentru a adaugฤƒ informaศ›ii despre melodii folosind un program gratuit.

Cum introducem datele despre Id-tag in toate melodiile de pe stick?

Pentru a introduce informaศ›iile despre track-uri in fiecare fiศ™ier mp3, este nevoie sa instalam un program pe calculator.
Acest program este gratuit si se numeศ™te TAGSCANNER, link-ul de download pentru el este la sfรขrศ™itul articolului.

Deschidem Tagscanner, apoi dam pe iconiศ›a de tip folder pentru a deschide folderul care conศ›ine muzica. Selectam stick-ul usb pe care l-am adus de la maศ™ina, astfel sa cuprindem toate feldere cu muzica aflate pe el. (exact ca in imaginea de mai jos)

De ce playerul auto nu afiศ™eazฤƒ melodiile pe ecran?

In fereastra mare din stanga vor apฤƒrea toate track-urile de pe memoria usb, aveศ›i grija sa le selectaศ›i pe toate. 
Urmatorul pas ce trebuie parcurs, este sa generam id-tag din numele fisierelor.
Din meniul de sus alegem GENERATE , iar in casuta din dreapta selectam generare taguri dupa file-name.

De ce playerul auto nu afiศ™eazฤƒ melodiile pe ecran?

Deci, pasul 1 meniu sus GENERATE , 2. CASUTA DREAPTA (Generate tags by filename), iar pasul 3. GENERATE , din coltul dreapta jos. 
In funcศ›ie de viteza stick-ului si de cantitatea de melodii pe care o aveศ›i pe memoria usb, trebuie sa aศ™teptaศ›i. 
Programul va scrie id-tagul pentru fiecare melodie pe rind, astfel daca aveti citeva sute de melodii pe memoria usb, va trebui sa aveti rabdare pina ce Tagscaner le va procesa pe rind.

Nume

aplicatii android,8,Audio,9,Blogger,6,Drone,1,Drone fpv,2,editare poze,12,Foto-video,15,Internet,29,Php-Scripts,3,Programe Gratis,18,Programe Tv Online,1,Sisteme de operare,9,Statii Radio,3,Stiri,8,Teme android,1,Template fotobooth,73,Tutoriale,60,windows 10,7,
ltr
item
» DetaNet: Playerul auto nu afiseaza melodiile pe ecran?
Playerul auto nu afiseaza melodiile pe ecran?
Playerul auto nu afiseaza melodiile pe ecran? Tutorial rezolvare rapida a problemei.Afla cum sa faci sa apara numele melodiei folosind un program
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEge0_wUItDFh13K8sAh1i7-mKXFOfoCpUdV8Aagg0W0dzmuxsfVysyxFD2Y_IX0GJMyRx0sJikcCN-sfZc0kIrT95EJH4FRLkMgYR-3NSugkSCHFFvAGX9LSAGmAvtuObWhDRfgvHi7az0/s16000/tutorial-player-auto-nu-arata-melodiile.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEge0_wUItDFh13K8sAh1i7-mKXFOfoCpUdV8Aagg0W0dzmuxsfVysyxFD2Y_IX0GJMyRx0sJikcCN-sfZc0kIrT95EJH4FRLkMgYR-3NSugkSCHFFvAGX9LSAGmAvtuObWhDRfgvHi7az0/s72-c/tutorial-player-auto-nu-arata-melodiile.jpg
» DetaNet
http://www.detanet.ro/2020/12/player-auto-nu-afiseaza-melodiile.html
http://www.detanet.ro/
http://www.detanet.ro/
http://www.detanet.ro/2020/12/player-auto-nu-afiseaza-melodiile.html
true
416646901319502504
UTF-8
Toate postarile au fost incarcate Nu sa gasit nici o postare VEZI TOATE Citeste tot Raspunde Anuleaza raspuns Sterge De Acasa Pagini POSTARI Vezi toate RECOMANDAT PENTRU TINE ETICHETA ARHIVA SEARCH Toate articolele Nu sa gasit nici o postare cu cererea ta INAPOI ACASA Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Januare February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec chiar acum acum 1 minut $$1$$ minutes ago 1 ora $$1$$ hours ago Ieri $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Urmaritori Urmareste Acest continut premium este blocat STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content