Loading ...

Linux cu interfata de Windows 11

WindowSfx11, linux cu interfata de Windows 11, Sistem de operare bazat pe ubuntu cu interfata de Windows 11. Download WindowSfx cel mai tare linux

 

Linux cu interfaศ›a de Windows 11

Pentru cei care deja s-au personalizat cu sistemul de operare Linux Ubuntu, avem vesti proaspete.
ศ˜tiศ›i ca intr-un articol anterior am discutat despre Linux cu interfata de de Windows 10 , articol in care v-am prezentat un sistem de operare bazat pe Ubuntu 20x, cu o frumosa interfata de Windows 10.
Linux cu interfata de Windows 11


Acum cei de la WindowSFX au modificat acea versiune de Ubuntu, trecรขnd si ei la noua interfaศ›a de de Windows 11, o interfaศ›a mult mai simpla, mai aerisita si mai uศ™or de folosit.

Linuxfx / Windowsfx este un sistem de operare pentru computere. Prima versiune a fost creatฤƒ รฎn ianuarie 2007 de Rafael Rachid ศ™i a fost รฎmbunฤƒtฤƒศ›itฤƒ de comunitatea Linux.

Arhitectura Windowsfx se bazeazฤƒ pe Ubuntu LTS. Windowsfx รฎncearcฤƒ sฤƒ profite de toatฤƒ vechea experienศ›ฤƒ a utilizatorului Microsoft Windows, astfel รฎncรขt curba de รฎnvฤƒศ›are pe Linux sฤƒ fie minimฤƒ.

 Utilizatorii Windowsfx au un set mare de facilitฤƒศ›i รฎncorporate รฎn sistem. Windowsfx aduce conศ›inut software de bazฤƒ pentru funcศ›ionarea unui micro computer, care este รฎntotdeauna รฎnsoศ›it de o suitฤƒ de birou, browsere de internet, software de comunicaศ›ii ศ™i multimedia, pluginuri ศ™i codecuri de uz general.




Sistemul de operare Windowsfx are un portal de informaศ›ii pe internet, activ din 2007, care funcศ›ioneazฤƒ pรขnฤƒ astฤƒzi ศ™i serveศ™te ca sursฤƒ de stocare ศ™i informaศ›ii generale pentru Windowsfx.

Windowsfx se bazeazฤƒ pe sistemul de operare Linuxfx.
Windowsfx: Cu multe caracteristici ศ™i un aspect distinct, Windows 11 adunฤƒ deja o legiune de fani chiar ศ™i รฎn faza de testare.

 Noul sistem de operare de la Microsoft are deja o datฤƒ de lansare, dar รฎncฤƒ nu pare sฤƒ ofere libertatea doritฤƒ de unii utilizatori, cum ar fi dezvoltatorii brazilieni ai distribuศ›iei LinuxFX.



Compusฤƒ din doar patru membri, echipa condusฤƒ de dezvoltatorul Rafael Rachid a reuศ™it sฤƒ reproducฤƒ principalele caracteristici ale Windows 11 cu o mare fidelitate รฎn distribuศ›ia Windowsfx 11, pe baza codurilor KDE Plasma ศ™i Ubuntu Core. Farmecul interfeศ›ei Microsoft este tradus รฎn tema WX Desktop, aplicatฤƒ desktopului (DE) al KDE, care prezintฤƒ toatฤƒ estetica viitorului sistem de operare, inclusiv pictograme, animaศ›ii personalizate ศ™i diverse modificฤƒri.


Nume

aplicatii android,8,Audio,9,Blogger,6,Drone,1,Drone fpv,2,editare poze,12,Foto-video,15,Internet,29,Php-Scripts,3,Programe Gratis,18,Programe Tv Online,1,Sisteme de operare,9,Statii Radio,3,Stiri,8,Teme android,1,Template fotobooth,73,Tutoriale,60,windows 10,7,
ltr
item
» DetaNet: Linux cu interfata de Windows 11
Linux cu interfata de Windows 11
WindowSfx11, linux cu interfata de Windows 11, Sistem de operare bazat pe ubuntu cu interfata de Windows 11. Download WindowSfx cel mai tare linux
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEij7hRlTu-aLKEEOvyWgSDgZhSAW74thRSVMK44_1DNF1ZZQRTV_G_ELLS30rIPl4B1n3_KRtNrxP6xkfwOtHaqMDxEjZjt_LQZoRHFpOztDAfj3gBUqINNLqv57jdBfN4Yf4CzJFDDvu0/s16000/plasma-slide4.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEij7hRlTu-aLKEEOvyWgSDgZhSAW74thRSVMK44_1DNF1ZZQRTV_G_ELLS30rIPl4B1n3_KRtNrxP6xkfwOtHaqMDxEjZjt_LQZoRHFpOztDAfj3gBUqINNLqv57jdBfN4Yf4CzJFDDvu0/s72-c/plasma-slide4.png
» DetaNet
http://www.detanet.ro/2021/09/linux-cu-interfata-de-windows-11.html
http://www.detanet.ro/
http://www.detanet.ro/
http://www.detanet.ro/2021/09/linux-cu-interfata-de-windows-11.html
true
416646901319502504
UTF-8
Toate postarile au fost incarcate Nu sa gasit nici o postare VEZI TOATE Citeste tot Raspunde Anuleaza raspuns Sterge De Acasa Pagini POSTARI Vezi toate RECOMANDAT PENTRU TINE ETICHETA ARHIVA SEARCH Toate articolele Nu sa gasit nici o postare cu cererea ta INAPOI ACASA Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Januare February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec chiar acum acum 1 minut $$1$$ minutes ago 1 ora $$1$$ hours ago Ieri $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Urmaritori Urmareste Acest continut premium este blocat STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content