Loading ...

Vps gratuit pe viata

Daca cauti Vps gratuit pe viată , atunci ai nimerit la fix! Articolul nostru de astăzi, este despre cum sa ai vps gratuit pe viată, fără ca sa plăteșt

 Vps gratuit pe viată

Daca cauti Vps gratuit pe viată , atunci ai nimerit la fix! Articolul nostru de astăzi, este despre cum sa ai vps gratuit pe viată, fără ca sa plătești nici un ban toata viata.
Vps gratuit pe viată


Probabil v-ați gândit ca acest lucru este imposibil, dar in articolul meu de astăzi am sa va prezint contrariul, deoarece am sa va prezint un serviciu care chiar oferă Vps Gratuit pe Viată!

1.Cum sa obții vps gratuit pe viată:

Pentru a obține găzduire Vps gratuita , este nevoie doar sa-ti faci cont la Oracle Free Cloud Tier, durează doar 5 minute si vei avea propriul tau vps gratuit pe viată, ba din contra, vei putea tine gratuit chiar doua mașinării vps gratuit pe viată.

Înscrierea pentru aceste servicii este puțin mai complicata, este necesara verificarea contului printr-un sms, deci este nevoie de un număr de telefon valid pentru a te putea înscrie si beneficia de vps gratuit.

După ce ați trecut pasul de verificare prin sms, trebuie parcursa următoarea etapa, verificarea modalității de plata, unde bineînțeles este nevoie de un card de credit.

Introduceți datele cardului dumneavoastră si vi se va debita de pe card suma de 1 Leu, pentru verificarea si confirmarea contului.

Daca ati trecut cu succes si de aceasta etapa de verificare, veti fi redirecționat către consola de administrare a serviciului vps.
BONUS: Veți primi in cont suma de 1200 de ron pentru a testa serviciile premium, puteți cumpăra un număr mai mare de procesoare, rami sau alte servicii.

2.Configurare vps gratuit

Odată ajunși in consola de administrare, alegem opțiunea compute instances -> Create instance.
La opțiunea IMAGE AND SHAPE, se alege imaginea sistemului de operare dorit (Ubuntu, Oracle,Centos Windows) in funcție de necesitățile dumneavoastră.

Vps gratuit pe viata

Următorul pas este generarea unui Key pentru logare prin ssh la mașinăria noastră virtuala. Folosiți PUTTY KEYGEN pentru a genera o cheie ssh, pe care ulterior salvați-o undeva pe calculator pentru a o folosii atunci când va veți loga in sistem.

Folosiți opțiunea paste public key, si copiați cheia din Putty Keygen  in căsuța SSH KEYS, ca in imaginea de mai jos

Vps gratuit pe viata


Acum suntem gata, apăsam butonul CREATE si așteptam aproximativ un minut pentru ca mașinăria sa fie creată si fie online (Running).
Mai avem un singur pas de făcut înainte de a accesa prin ssh vps-ul nostru, anume de a adauga o regula la network security pentru a deschide toate porturile către mașinărie.

Se intra in secțiunea Virtual Cloud network/SecurityRules si se adaugă la regulile de s securitate deja existente, o regula noua, exact ca in imaginea de mai jos:

Vps gratuit pe viata

Gata, vps-ul nostru este pregătit pentru a fi folosit. Astfel avem online un Vps Gratuit pe viata cu următoarele caracteristici:
  • Ram 1Gb
  • Spatiu 47Gb
  • 1 Procesor Amd Dual core
  • Banda nelimitata
  • Din testele mele viteza este cam de 7MB/s

3.Imagini cu Os

Mai jos aveți câteva imagini din consola de administrare si control panelul Cyberpanel instalat pe acest vps gratuit:

Free vps for life


Free vps for life control panel


vps gratuit

Cam asta a fost totul despre Vps gratuit pe viata, sper ca acest articol va este util, pentru mai multe articole asemănătoare va sugerez sa vizitați sectiunea noastra de tutoriale , unde sigur veți găsi lucruri interesante.

Nume

aplicatii android,8,Audio,9,Blogger,6,Drone,1,Drone fpv,2,editare poze,12,Foto-video,15,Internet,29,Php-Scripts,3,Programe Gratis,18,Programe Tv Online,1,Sisteme de operare,9,Statii Radio,3,Stiri,8,Teme android,1,Template fotobooth,73,Tutoriale,60,windows 10,7,
ltr
item
» DetaNet: Vps gratuit pe viata
Vps gratuit pe viata
Daca cauti Vps gratuit pe viată , atunci ai nimerit la fix! Articolul nostru de astăzi, este despre cum sa ai vps gratuit pe viată, fără ca sa plăteșt
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjsMA5Bi7-HBOYevWqgprbHVGzXEXX54xQ3BDVWCq3NVNU3UvHErSfX9Jq2pCqcE1kkEdZrd5_EAjJvKwRN8Mi975xq_giJitomcpLrnbop-o3hphSaM_pUQ2-n5muXROoyv7FZv915JyQ/s16000/Free-Vps-For-life.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjsMA5Bi7-HBOYevWqgprbHVGzXEXX54xQ3BDVWCq3NVNU3UvHErSfX9Jq2pCqcE1kkEdZrd5_EAjJvKwRN8Mi975xq_giJitomcpLrnbop-o3hphSaM_pUQ2-n5muXROoyv7FZv915JyQ/s72-c/Free-Vps-For-life.jpg
» DetaNet
http://www.detanet.ro/2022/09/vps-gratuit-pe-viata.html
http://www.detanet.ro/
http://www.detanet.ro/
http://www.detanet.ro/2022/09/vps-gratuit-pe-viata.html
true
416646901319502504
UTF-8
Toate postarile au fost incarcate Nu sa gasit nici o postare VEZI TOATE Citeste tot Raspunde Anuleaza raspuns Sterge De Acasa Pagini POSTARI Vezi toate RECOMANDAT PENTRU TINE ETICHETA ARHIVA SEARCH Toate articolele Nu sa gasit nici o postare cu cererea ta INAPOI ACASA Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Januare February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec chiar acum acum 1 minut $$1$$ minutes ago 1 ora $$1$$ hours ago Ieri $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Urmaritori Urmareste Acest continut premium este blocat STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content