marți, 13 februarie 2018

Kuukla-Aplicatie pentru control parental pe android

Kuukla este o aplicație pentru control parental pe android.Cu aceasta aplicație puteți restricționa accesul copilului dvs-tră la ce aplicații doriți dumneavoastră,în funcție de ore,zile sau chiar permanent.


Am dat peste aceasta aplicație pe telefonul de servici de la firma unde lucrez,deci este foarte utila a fi folosita și în instituții pentru a prevenii utilizarea telefonului pentru acces internet,rețele socializare,sau chiar pentru alte activități care nu aparțin programului de lucru.


Aceasta aplicație pentru control parental se comporta ca un Home-Screen,sau Launcher,cum doriți dumneavoastră sa-i spunem,in cazul meu,la servici am acces doar la o singura aplicație a telefonului,cea pentru verificare asociere Bluetooth.

Desigur puteți exclude diferite aplicații ce nu doriți sa le folosească micuțul vostru,aceste restricții se pot programa în funcție de ora,exemplu după ora 20 sa nu mai aibe acces la browser web,Youtube,sau Facebook.
Doar aplicațiile pe care doriți dumneavoastră le poate accesa,restul sunt inaccesibile, astfel puteți fi siguri ca, micuțul dvs-tră nu petrece orele de somn conectat pe rețele de socializare sau Youtube..


De menționat însa,este faptul ca aplicația este complet gratuita și fără reclame în ea,un lucru care o face unică și simplu de utilizat.
Accesul și configurarea aplicației se face utilizând un cod pin,care doar ce setează aplicația îl poate schimba sau,în caz ca se uita acest pin,îl puteți recupera pe un număr de telefon stabilit,sau pe o adresa de mail.


Download Kuukla aici


EmoticonEmoticon