sâmbătă, 3 martie 2018

Receptor audio Bluetooth Jack

Unu din cele mai "cool" dispozitive audio din cite am văzut pînă acum,este Receptorul audio Bluetooth Jack, un super dispozitiv care,lasand la o parte marimea lui mica si raportind la ceea ce stie sa faca,pot spune ca este cel mai cool gadget din 2018.

Receptoare bluetooth,modulatoare fm,Radiocd-auto

Acest mini receptor audio prin Bluetooth,poate fi utilizat în cele mai diversificate  aplicații și utilizări:
Puteți sa-l "înțepați" în mufa de intrare (Audio sau microfon) al oricărui dispozitiv audio care are mufa de intrare (Laptop,Cd-player de mașina,combina muzicala,boxa portabila,etc) si sa redați muzica de pe telefon,sau de ce nu de pe calculator sa trimiteți semnalul audio,chiar și în alta camera la sistemul audio.
O alta caracteristica interesanta,este faptul ca acest Receptor audio Bluetooth Jack poate prelua apelurile dvs-tra telefonice,atunci cind sunteti la volan si il aveti introdus in mufa de intrare audio al cd-playerului de masina.


Astfel puteți evita sa fiți amendat pentru ca vorbiți la telefon în timpul condusului,un lucru extrem de important,mai ales cînd știm cit de mari sunt amenzile.
Alte caracteristici:
  • Receptor AUX Bluetooth portabil pentru auto, difuzoare, pc/laptop, stereo și multe altele.
  • Ușor de utilizat în doar câțiva pași. Durata de viață a bateriei de pînă la 4 ore.
  • Conține un microfon încorporat și poate fi de asemenea utilizat ca kit hands-free în mașină.
  • Datorită clipului din lateral, receptorul este ușor de transportat.
Pretul acestui minunat gadget este numai de 50 lei,il puteți achiziționa de la Techstar,un magazin online cu multe chestii interesante:videoproiectoare led,mediaplayere cu android,mp3-auto,modulatoare fm si multe altele.


EmoticonEmoticon