Loading ...

Activare Volte si apel wifi Digi pe telefoanele Xiaomi

Activare Volte si apel wifi Digi pe telefoanele Xiaomi.Afla cum sa activezi Volte si apel wi-fi pe telefoanele Xiaomi.Tutorial activare Volte pe Digi.

Activare Volte Digi pe telefoanele Xiaomi

Cum sa activezi serviciul Volte si apelare wifi pe telefoanele Xiaomi, care nu sunt oficial suportate de RCS-RDS, este tutorialul nostru de astฤƒzi.
Activare Volte si apel wifi Digi pe telefoanele Xiaomi

Serviciul se activeazฤƒ automat รฎn momentul รฎn care SIM-ul este introdus รฎntr-un telefon certificat de DIGI.

Filtrul aplicat de DIGI.Mobil pentru activarea serviciului VoLTE


Cei de la DIGI.Mobil nu perimt activarea serviciului VoLTE pe orice model de telefon, iar pentru asta ศ™i-au luat niศ™te mฤƒsuri.

รŽnainte ca DIGI.Mobil sฤƒ activeze pe SIM-ul clientului serviciul VoLTE, aceศ™tia verificฤƒ รฎn sistem producฤƒtorul ศ™i modelul telefonului, precum ศ™i IMEI-ul acestuia.

De asemenea, este de preferat ca telefonul sฤƒ fie achiziศ›ionat dintr-un magazin din Romรขnia, pentru ca acesta sฤƒ includฤƒ setฤƒrile personalizate ale operatorului pentru ca serviciul sฤƒ fie funcศ›ional.


Cum pฤƒcฤƒlim acest filtru pentru a activa forศ›at VOLTE?

Pentru a accesa forศ›at serviciul VOLTE pe un telefon care nu este certificat de Digi, sunt cรขteva trucuri care pot activa forศ›at serviciul.

Activarea serviciului VOLTE si Wo-Wifi se face folosind doua coduri secrete, pe care le introducem in dialer-ul de unde formam numฤƒrul de apelare.

VoLTE *#*#86583#*#*

VoWiFi/WLAN *#*#869434#*#*


Dupa ce ati format aceste doua coduri in dialer, in partea de jos a ecranului va apare scurt o notificare, ceva de gen "Volte Carrier check disabled" , "Wifi check disabled".
Imediat dupฤƒ acest mesaj, lingฤƒ indicatorul de semnal va apฤƒrea iconiศ›a de VOLTE.
Am activat cu succes serviciul VOLTE pe telefonul meu Xiaomi Redmi Note 7, sa activat si funcศ›ia Wifi -Call  dar nu este activa ca serviciu.

Cum ศ™tiu ca am activat serviciul VOLTE?

Odata ce ati finalizat procesul de Activare Volte si apel wifi Digi pe telefoanele Xiaomi, intraศ›i in meniul SETARI --> Cartele SIM & Retele Mobile ---> Digi.Mobil
In partea de jos a ecranului veศ›i vedea doua noi funcศ›ii noi, mai precis un buton cu titlul "Utlilizati volte" si  "Efectuaศ›i apeluri utilizรขnd WI-FI"
Asiguraศ›i-va ca acele doua funcศ›ii sunt activate.

Activare Volte si apel wifi Digi pe telefoanele Xiaomi

Daca aceste opศ›iuni au apฤƒrut in meniul de setฤƒri, รฎnseamna ca totul a decurs bine ศ™i serviciul VOLTE a fost activat cu succes.

Primul apel volte:

Daca procesul de activare Volte si apel wifi Digi pe telefoanele Xiaomi a fost fฤƒcut cu succes, este timpul sa verificam primul apel folosind tehnologia Volte.

Deschideศ›i dialer-ul si apelaศ›i *888
Daca este activ serviciul Volte, apelรขnd *888, va trebui sa auziศ›i in casca telefonului melodia lui Adelle- "Set Fire To The Rain"

Activare Volte si apel wifi Digi pe telefoanele Xiaomi

Dupa cum observaศ›i in imaginea de mai sus, sub numฤƒrul *888 , gฤƒsiศ›i o iconiศ›a HD, ceea ce รฎnseamna ca apelul fฤƒcut efectuat este transmis folosind tehnologia Hd-Voice.

Pentru mai multe articole asemฤƒnฤƒtoare, folosiศ›i eticheta Tutoriale ศ™i nu uitaศ›i sa daศ›i un like la pagina mea de Facebook -detanet.ro
Nume

aplicatii android,8,Audio,9,Blogger,6,Drone,1,Drone fpv,2,editare poze,12,Foto-video,15,Internet,29,Php-Scripts,3,Programe Gratis,18,Programe Tv Online,1,Sisteme de operare,9,Statii Radio,3,Stiri,8,Teme android,1,Template fotobooth,73,Tutoriale,60,windows 10,7,
ltr
item
» DetaNet: Activare Volte si apel wifi Digi pe telefoanele Xiaomi
Activare Volte si apel wifi Digi pe telefoanele Xiaomi
Activare Volte si apel wifi Digi pe telefoanele Xiaomi.Afla cum sa activezi Volte si apel wi-fi pe telefoanele Xiaomi.Tutorial activare Volte pe Digi.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiv16255iPDb93UWTGYzhI4Qz9LBSPGwqwJAwH8Y2jZGCY4c1VYWpnkCBLAgrd4EBvvfqXkDsI9giNKzPu5ecRIBB0vEq647lyJhVRTcBZkm5wPTSj02HjGXz-kGAPsnQVWG8pQ6_eBDQE/s640/digi-volte-vowifi.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiv16255iPDb93UWTGYzhI4Qz9LBSPGwqwJAwH8Y2jZGCY4c1VYWpnkCBLAgrd4EBvvfqXkDsI9giNKzPu5ecRIBB0vEq647lyJhVRTcBZkm5wPTSj02HjGXz-kGAPsnQVWG8pQ6_eBDQE/s72-c/digi-volte-vowifi.jpg
» DetaNet
http://www.detanet.ro/2020/07/activare-volte-si-apel-wifi-digi-pe-xiaomi.html
http://www.detanet.ro/
http://www.detanet.ro/
http://www.detanet.ro/2020/07/activare-volte-si-apel-wifi-digi-pe-xiaomi.html
true
416646901319502504
UTF-8
Toate postarile au fost incarcate Nu sa gasit nici o postare VEZI TOATE Citeste tot Raspunde Anuleaza raspuns Sterge De Acasa Pagini POSTARI Vezi toate RECOMANDAT PENTRU TINE ETICHETA ARHIVA SEARCH Toate articolele Nu sa gasit nici o postare cu cererea ta INAPOI ACASA Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Januare February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec chiar acum acum 1 minut $$1$$ minutes ago 1 ora $$1$$ hours ago Ieri $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Urmaritori Urmareste Acest continut premium este blocat STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content