Loading ...

Cum sa dezactivezi rețeaua 2G pe telefoanele Xiaomi

Cum sa dezactivezi rețeaua 2G pe telefoanele Xiaomi este un subiect mai delicat, propus pentru voi astazi, dragi cititori. Hai sa trecem la treaba si sa aflam cum sa dezactivezi rețeaua 2G pe telefoanele Xiaomi.

Cum sa dezactivezi rețeaua 2G pe telefoanele Xiaomi

Cum sa dezactivezi rețeaua 2G pe telefoanele Xiaomi este un subiect mai delicat, propus pentru voi astăzi, dragi cititori. Hai sa trecem la treaba și sa aflam cum sa dezactivezi rețeaua 2G pe telefoanele Xiaomi.
Cum sa dezactivezi rețeaua 2G pe telefoanele Xiaomi

In primul rand, înainte de a începe micul tutorial propus pentru astăzi, sa vedem de ce anume am vrea sa dezactivam rețeaua 2G, după care continuam cu explicațiile privind procedeul de dezactivare rețea 2G pe telefoanele Xiaomi.

Rețeaua 2G : Buna sau rea?

In primul rand, sa vorbim putin despre rețeaua 2G. Nu știu sigur data când Digi a introdus acest serviciu (anul acesta,oricum), dar aceasta rețea este buna pentru ca se propaga in draci, deci zonele care nu au avut până acum acoperire de la Digi, acum se pot bucura de semnal

Problema este acum, ca in zonele unde a fost semnal 3G/4G mai slab (2-3 liniuțe), nu se mai poate folosi internetul. Desi telefonul este setat sa prefere rețeaua 4G, sta cit sta pe acea rețea, după care sare automat in banda de 2G si astfel ramai fără internet.

Am fost foarte răbdător sa selectez manual rețeaua 4G, am încercat chiar si pe cea de 3G, dar când ti-e lumea mai draga, teflonul tot va sari in 2G.

Cum dezactivam rețeaua 2g?

Pentru a dezactiva rețeaua 2G, nu este necesar sa ai root pe telefon, nici sa instalezi programe suplimentare, vom folosi doar un cod de service (e posibil ca acest cod sa funcționeze pe orice model de telefon), cod pe care il vom introduce in dialer-ul unde formam numerele de apelare.

Cod service: *#*#4636#*#*

Dupa ce ati introdus acest cod, o sa va aflați in meniu de service pentru rețele. Accesați secțiunea de informații rețea pentru SIM1, dacă acolo se afla cartela pe care doriți sa dezactivați serviciul 2g.

Cum sa dezactivezi rețeaua 2G pe telefoanele Xiaomi


In aceasta secțiune găsiți informații de rețea, puterea semnalului și mai multe chestii, care nu va interesează.
Sub acele detalii veți găsi opțiunea de a selecta ce benzi sa folosească telefonul.
Daca doriți doar 4G , selectați LTE ONLY.
Daca doriți 3G/4g selectați LTE/WCDMA

Dupa cum vedeți in imaginea de mai sus, la secțiunea 3, in urma unei scanări de rețea, telefonul meu nu mai găsește rețeaua 2G.

Cum revin înapoi la modul standard:

In cazul in care dorești sa revii înapoi la modul standard, pentru ca telefonul sa găsească și rețeaua 2G, intram din nou in meniul de service formând codul de mai sus, apoi schimbam din nou modul de lucru pentru standard:
Toate rețelele: LTE/TD-SCDMA/GSM
Sau direct modul Auto:  GLOBAL auto (PRL)

Concluzie: Voi rămâne pe versiunea 4G/3G

De ce am ales aceasta varianta: 
Sa zicem ca voi călătorii prin tara folosind ca program de GPS aplicația WAZE, care pentru a-ti furniza informații reale despre trafic, ambuteiaje și controale, are nevoie de o conexiune permanenta la internet.
Călătorind prin zone de deal sau muntoase, semnalul in banda de 2G va fi cu siguranța mai bun decât cel de 4G, astfel telefonul va sari automat pe 2G, iar tu vei rămâne fără actualizări de la info trafic.
Nasol,nu?

Sper din suflet ca acest articol a fost folositor,poate distribuiți acest tutorial , ca sa vadă si prietenii dumneavoastră.
In cazul in care acest articol a fost util, va recomand si pe cel anterior, despre Activare volte si apel wi-fi Digi pe telefoanele Xiaomi.
Nume

aplicatii android,8,Audio,9,Blogger,6,Drone,1,Drone fpv,2,editare poze,12,Foto-video,15,Internet,29,Php-Scripts,3,Programe Gratis,18,Programe Tv Online,1,Sisteme de operare,9,Statii Radio,3,Stiri,8,Teme android,1,Template fotobooth,73,Tutoriale,60,windows 10,7,
ltr
item
» DetaNet: Cum sa dezactivezi rețeaua 2G pe telefoanele Xiaomi
Cum sa dezactivezi rețeaua 2G pe telefoanele Xiaomi
Cum sa dezactivezi rețeaua 2G pe telefoanele Xiaomi este un subiect mai delicat, propus pentru voi astazi, dragi cititori. Hai sa trecem la treaba si sa aflam cum sa dezactivezi rețeaua 2G pe telefoanele Xiaomi.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7BkSRNm-0c4nBYQ08SC6xzkoZp3eUE-OJ8CymrcqTx1gnoErwG8MLgb_kixGcJ-hIcxpwjqzwxKa-Vaw2iL1cElcgMCA3bsJMKX6hQEq6qvnqEe-HjxvseSsySYvAZDs-iDj9KYIkd1k/s640/dezactivare-retea-2g-pe-xiaomi-digi.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj7BkSRNm-0c4nBYQ08SC6xzkoZp3eUE-OJ8CymrcqTx1gnoErwG8MLgb_kixGcJ-hIcxpwjqzwxKa-Vaw2iL1cElcgMCA3bsJMKX6hQEq6qvnqEe-HjxvseSsySYvAZDs-iDj9KYIkd1k/s72-c/dezactivare-retea-2g-pe-xiaomi-digi.jpg
» DetaNet
http://www.detanet.ro/2020/07/cum-sa-dezactivezi-reteaua-2g-pe-Xiaomi.html
http://www.detanet.ro/
http://www.detanet.ro/
http://www.detanet.ro/2020/07/cum-sa-dezactivezi-reteaua-2g-pe-Xiaomi.html
true
416646901319502504
UTF-8
Toate postarile au fost incarcate Nu sa gasit nici o postare VEZI TOATE Citeste tot Raspunde Anuleaza raspuns Sterge De Acasa Pagini POSTARI Vezi toate RECOMANDAT PENTRU TINE ETICHETA ARHIVA SEARCH Toate articolele Nu sa gasit nici o postare cu cererea ta INAPOI ACASA Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Januare February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec chiar acum acum 1 minut $$1$$ minutes ago 1 ora $$1$$ hours ago Ieri $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Urmaritori Urmareste Acest continut premium este blocat STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content